20. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Tulekul revolutsioon e-maksuametis

Maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitja Rivo Reitmann.  Foto: Raul Mee

Saates "Maksu- ja tolliamet annab nõu" tuleb juttu aastal 2000. aastal loodud e-maksuameti uutest revolutsioonilisest sammudest, mille sarnast mujal maailma pole nähtud. Neist räägib lähemalt maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitja Rivo Reitmann.

Miks peaks lisaks raamatupidajale sinna edaspidi tihedalt ka juht sattuma? Räägitakse firmade maksekäitumise hinnangust ja sisuandmete analüüsist tulevatest uutest arendustest. Teemaks on aruandlus 3.0 ja e-tolli lihtsustamine. Ning juttu tuleb ka eraisikute e-maksuameti muutumisest.

Saadet juhib Meelis Mandel. Saadet toetab maksu- ja tolliamet.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt