12. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Juhtimine õpetab hirmuga elama

Kristel Kruustük  Foto: Raul Mee

Kiirelt kasvava idufirma Testlio juht ning mullu Pärnu Juhtimiskonverentsil üles astunud Kristel Kruustük rääkis 2017. aasta kevadel saates, kuidas juhtimine õpetab hirmuga elama, miks mõned ettevõtted saavad edukaks ning teised mitte ja erinevate põlvkondade juhtide erinevatest töövõtetest.

Äripäeva toimetus palus juhid, kes möödunud aasta suurüritustelt kõige parema tagasiside saanud või oma hiljutises karjääris kannapöörde teinud, 18. jaanuariks ühele lavale. Pärnu Juhtimiskonverentsil pälvis Kristel Kruustük parima tagasiside.

Konverentsil räägivad oma ettevõtte tippu viinud juhid sellest, mis nende jaoks oluline on olnud, ja räägivad sellest, kuidas muutustes edukana püsida. Koos võetakse lahti ja pannakse taas kokku nii inimeste kui äri juhtimine ja seda kõike värskes uuendatud kuues. Lähem info siit 

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt