• Viljar Arakas Investor Toomase konverentsilFoto: Raul Mee
  Jaga lugu:

  Viljar Arakas: kui vaadata makronäitajaid, ei ole kriisi paista

  Makronäitajatest kriisi ei paista ja ootama jäädes võib elu enne otsa saada, leidis EfTEN Capitali tegevjuht Viljar Arakas Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

  "Põhjamaa jahtumine, peamiselt Rootsi kontekstis, on väga oodatud uudis," kommenteeris Arakas Põhjamaade elukinnisvaraturgu. Vaadates, kuhu on jõudnud kinnisvara hinnad ja laenukoormus, on stabiliseerumine Arakase sõnul ainult hea. "Eestis, ma arvan, kui keegi soovib täna kodu osta, siis ei pea järgmist kriisi ootama."
  Ühtlasi avas Arakas EfTEN Capitali järjekorras neljanda fondi loomise tagamaid ning olukorda ärikinnisvaras laiemalt.
  Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets võttis hommikuprogrammis kokku Brexiti kõneluste arengud. Blogi dividendinvestor.ee eestvedaja ja endine Danske pensionifondide juht Märten Kress rääkis, milliseid eeliseid annavad investorile dividendiaktsiad ja ETFid.
  Viljabörsil kauplemisest ning börside võimalustest põllumajanduse riskide maandamisel rääkis Mudasilla talu peremees ning Valgamaa Põllumeeste Liidu juhatuse esimees Kalle Kits.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.