Pagariäri tõi tundidepikkused järjekorrad

Saiake.  Foto: Karjase sai

Oleme kuulnud äri ja uute valdkondade edulugusid idufirmade maastikult, aga kuidas saada edukaks pagaritööstuses?

Senise menu saladuse kohta uurisime teisipäevases hommikuprogrammis Karjase saia loojalt Kenneth Karjaselt.

Kuula intervjuud siit:

Millised on Eesti ja Saksamaa töökultuuri erinevused? Mida oleks Saksamaal Eesti töökultuurist üle võtta?

Külas oli Saksamaal Münchenis töötav koots ja IT-värbaja Helge Lilleorg.

Kuula intervjuud siit:

Eestit väisas hiljuti tööandja brändingu guru Brett Minchington Austraaliast.

Millised on tööandja brändingu uusimad trendid? Milliste sõnumitega ta Eesti tööandjaid kostitas? Kes on Eesti kõige atraktiivsemad tööandjad sel aastal? Selle kõige kohta kuulsime Instar EBC OÜ tegevjuhilt Kersti Vannaselt.

Hetkel kuum