Rivo Sarapik • 14. aprill kell 8:39
Saated
Ainult tellijale

Riskikapitalist: kui erainvestor pole raha pannud, siis miks peaks riik

Millest investorid praegu otsustamisel lähtuvad, sellest kõnelesime teisipäevases hommikuprogrammis Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni juhi Margus Uudamiga.  Foto: Erik Prozes

Kriis on halastamatu ja aitab välja filtreerida elujõulised ideed ning meeskonnad. Seetõttu on Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni juhi Margus Uudami sõnul oluline, et kasvu- ja idufirmade abipakettides oleks alati juures erasektori investeering, mis kinnitab idee tugevust.

"Kui buumi ajal ei saanud mõni firma finantseeritud, siis on küsitav, kas nüüd peaks valitsuse meetmetega ettevõtet finantseerima," selgitas ta. "Erasektori investeering aitab suunata sihti, mis ettevõtted ja sektorid on potentsiaalikamad."

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum