Rivo Sarapik • 10. oktoober kell 6:00
Saated
Ainult tellijale

Kadestamist väärt karjääri küljed, millest rääkida ei taheta

Kristjan Luha töötas Nike´is ligi 20 aastat ja kandis tiitlit asepresident. Millised on silmapaistva karjääri need tahud, millest väga ei räägita, seda selgitas ta Äripäeva Raadio saates "Juhi jutud".  Foto: Liis Treimann

Töö maailma ühes tuntumas firmas annab võimaluse reisida ja palju näha ning teha silmapaistvaid projekte, kuid kõigel sellels on ka rida varjukülgi, mis tihti välja ei paista. Nike´is ligi 20 aastat silmapaistvat karjääri teinud ja nüüd põllumajandust digitaliseeriva eAgronomi suureks kasvatamist juhtiv Kristjan Luha valgustas neid.

Toome ära mõned teemad, millele ta saates „Juhi jutud“ tähelepanu juhtis. Lisaks on saates juttu sellest, mida ta Nike´i asepresidendina tegi, kuidas maailma ühte silmapaistvamasse firmasse tööle saada ja seal kõrget karjääri teha ning tema plaanidest eAgronomis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum