• Jaga lugu:

  Ehitusspetsialistid: kuidas muuta töö kiiremaks ja efektiivsemaks?

  Saatekülalised Karl Bilderi müügispetsialistid Andres Erik ja Marko Otti.Foto: Äripäev

  Iga kuu kõlab Äripäeva raadio eetris Karl Bilderi sisuturunduslik ehitussaade. Seekord jagatakse nippe, kuidas oma tööd teha kiiremaks ja elu kergemaks tänapäevaseid seadmeid ja lahendusi kasutades.

  Kui eelmisel korral oli juttu kipsplaat-seinalahendustest karkassist kuni viimistluseni, siis nüüd käivad Karl Bilderi müügispetsialistid Andres Erik ja Marko Otti pusletükkide haaval läbi ehituse olulised komponendid – kipsplaatide paigaldamine, pahteldamine, lihvimine ja värvimine.
  Sealjuures selgitavad spetsialistid, kuidas õigeid vahendeid kasutades on võimalik aega ja energiat kokku hoida.
  Saadet juhib ja kaasa räägib Mark Kitajev.
  Saadet saab kuulata siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.