2020. aastal parima juhi tiitli saanud Soome ettevõtte Incap Corporation eestlasest juht Otto Richard Pukk on oma alluvate sõnul heasüdamlik hiiglane, kellel jätkub energiat, et ettevõtet kiirelt kasvatada ning uudishimu võtmaks ette ka ulmelisena näivaid projekte.  Foto: Liis Treimann

Saaremaal tegutsev börsifirma ei pea talente jahtima, nad murravad ise uksest sisse

Anu Lill • Liis Treimann • 7. september 2020 kell 3:00

Soome börsifirma eestlasest juhi Otto Richard Puki sõnul on ettevõte sel aastal korralikult kasvanud ning inimesi on seetõttu juurde palgatud, sealjuures tahetakse Eestisse tööle tulla ka suurte palkadega riikidest, nagu USA, Soome, Taani ja Rootsi.

Saaremaal kanda kinnitanud kohaliku tootmisettevõtte Incap Estonia juhiks on näiteks ameeriklane Greg Grace ning operatsioonide juhiks soomlane Ismo Kyllönen, kes räägivad ka vabalt eesti keelt. Varem Saaremaa tehase bossiks olnud Otto Pukk, kes juhib nüüd kogu elektroonikakontserni, mille peakontor baseerub Soomes, on sündinud küll Rootsis, kuid peab end saarlaseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum