19. mai 1996 kell 22:00

Jüri Kuusik hakkab juhtima väikeraudteed

Valitsuse korralduse kohaselt tuleb väikeraudtee projekti jaoks moodustada hiljemalt esimesel juulil riiklik aktsiaselts. Loodav ettevõte hakkab teede- ja sideministeeriumi raudtee osakonna juhataja Jüri Värgi sõnul korraldama tööd Tallinna--Lelle, Lelle--Viljandi ja Lelle--Mõisaküla raudteeliinil.

Teede- ja sideministeeriumi asekantsler Väino Soonike on öelnud, et loodava riigiaktsiaseltsi üks põhiülesanne on neil raudteeliinidel kaubakäibe suurendamine.

Teede- ja sideministeeriumist öeldi, et 34aastane Jüri Kuusik töötab kuni aktsiaseltsi peadirektoriks asumiseni RE Eesti Raudtee projektijuhatajana ja tegeleb väike-raudtee vara lahutamise ja riigiaktsiaseltsi asutamise ettevalmistamisega.

Jüri Kuusik töötas seni erastamisagentuuri regionaalosakonna juhatajana. Ta pidas senisest teenistuskäigust eriti tähtsaks tööd erastamisagentuuris, mil tal tuli teha palju koostööd kohalike omavalitsustega ning tegelda suurettevõtete restruktureerimise ja saneerimisega.

Hetkel kuum