Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TV1 teeb uue stardikatse

  Sõnajala sõnul alustab TV1 proovisaateid esmaspäeval, kuid ei tule nendega veel eetrisse. «Nädal aega teeme kuiva trenni ja testime oma tehnikat ning sidet,» ütles ta.
  Esimene eetripäev on Sõnajala väitel 21. oktoober. TV1 saatja asub Olümpia hotelli katusel ja tema leviulatus on 25 kilomeetrit.
  TV1 programm koosneb Sõnajala sõnul esialgu ainult uudistest, mida näidatakse igal õhtul kokku kolm tundi. «Selle aja sees korduvad pooletunnised saated,» selgitas ta. «Kui vahepeal juhtub midagi huvitavat, saame seda ka kohe kajastada.»
  Sõnajala sõnul on uudised TV1 prioriteet. «Põhienergia kulub uudistele, filmid ja multikad on teisejärgulised,» lausus ta.
  TV1 uudiste peatoimetaja on Nele Laanejärv, ütles Sõnajalg. Uudistediktori nime ei soovinud ta veel avalikustada, kuid kinnitas, et telekanalis hakkavad tööle mitmed Eestis tuntud inimesed.
  Kuu-poolteist pärast eetrisseminekut lisandub Sõnajala kinnitusel teleprogrammi ka igaõhtune film. «Filmipakk on juba ostetud, nüüd on vaja see Eestisse tuua ja ära tõlkida,» kinnitas ta. Hiljem peaks programm täienema ka multifilmide ja hommikuse uudisteprogrammiga, lausus Sõnajalg.
  Konkureeriva telekanali, TV3 programmidirektor Toomas Lepp avaldas kahtlust, kas Eestis juhtub üldse nii palju uudislikke sündmusi, et oleks võimalik teha eeskätt uudistele orienteeritud telekanalit. «Lisaks on küsimus reklaamituru suuruses. Kui TV1 saavutab turuosaks 20--30 protsenti, võivad nad ellu jääda,» ütles Lepp.
  TV1 hakkab reklaame vahendama vastavalt nädal aega tagasi sõlmitud lepingule Euroopa suurima meediamüügifirma IP tütarettevõtega AS IP Multimeedia Eesti, kinnitas IP Multimeedia Eesti juhatuse esimees Andris Michelsons.
  «TV1 erineb teistest telejaamadest selle poolest, et nad on orienteerunud informatsiooni ja uudiste edastamisele,» kommenteeris Michelsons. Uudised aitavad paremini reklaami müüa. Michelsonsi sõnul on TV1 projekt kõrge potentsiaaliga.
  Peamiselt TV3 reklaame vahendava AT Eetriaja ASi müügidirektor Antero Laanela ütles, et kuna ta ei ole kanalit eetris näinud, ei tea ta, kui kasulik on TV1 reklaami paigutada. Tema kinnitusel muudab ettevaatlikuks see, et TV1 on eetrissetulekuga väga pikalt venitanud. «Igatahes eeldab selline leping väga tugevat ja detailset koostööd telekanali ja meediamüügifirma vahel,» ütles Laanela.
  Kanal 2 kaubamärki omava ASi Taska reklaamidirektori Kris Taska kinnitusel tegid Kanal 2 ja IP reklaamimüügi osas koostööd kuni maini, nüüd vahendab Kanal 2 reklaame oma kanalisse ise.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Swedbank: tallinlasele on korteri taskukohasus kukkunud 2009. aasta tasemele
Inimeste kindlustunne on langenud veel tugevemalt kui ettevõtete oma: korteri ostmine on pealinnas sama taskukohane kui oli aastal 2009 ning oma rahalist olukorda peetakse sama heaks kui aastal 1993, märkis Swedbanki ökonomist Marianna Rõbinskaja.
Inimeste kindlustunne on langenud veel tugevemalt kui ettevõtete oma: korteri ostmine on pealinnas sama taskukohane kui oli aastal 2009 ning oma rahalist olukorda peetakse sama heaks kui aastal 1993, märkis Swedbanki ökonomist Marianna Rõbinskaja.
Kriisi ajal teevad isegi erinevad arvutused ärevaks
Ehkki rahvaelektri hinnas erinevatele tulemustele jõudmine oli ootuspärane, saadab praegune vaidlus selle üle ühiskonnale siiski vale signaali, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ehkki rahvaelektri hinnas erinevatele tulemustele jõudmine oli ootuspärane, saadab praegune vaidlus selle üle ühiskonnale siiski vale signaali, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kvartali lõpp kallutas kõik USA kolm peamist indeksit karuturule
Kõik kolm peamist Wall Streeti indeksit langesid pärast ebakindlat kauplemispäeva ligikaudu 1,5%. S&P 500 lõpetas kvartali kahe aasta madalaimal tasemel.
Kõik kolm peamist Wall Streeti indeksit langesid pärast ebakindlat kauplemispäeva ligikaudu 1,5%. S&P 500 lõpetas kvartali kahe aasta madalaimal tasemel.
Reaalajas börsiinfo
Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Coop Eesti juht lahkub ametist
Kolm aastat Coopi kaupluste võrgustikku juhtinud Alo Ivask lahkub oktoobrist Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe kohalt. Uue juhi otsingud käivad.
Kolm aastat Coopi kaupluste võrgustikku juhtinud Alo Ivask lahkub oktoobrist Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimehe kohalt. Uue juhi otsingud käivad.
Ukraina taotleb kiirendatud korras NATO liikmelisust
Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõi sõnul taotleb Ukraina kiirendatud korras NATOga liitumist.
Ukraina presidendi Volodõmõr Zelenskõi sõnul taotleb Ukraina kiirendatud korras NATOga liitumist.
Septembri elektri börsihind kukkus kolmandiku
Elektri börsihind kukkus septembris võrreldes augustiga Nord Pool Eesti hinnapiirkonnas 33,6 protsenti, 229 euro tasemele megavatt-tunni eest.
Elektri börsihind kukkus septembris võrreldes augustiga Nord Pool Eesti hinnapiirkonnas 33,6 protsenti, 229 euro tasemele megavatt-tunni eest.

Olulisemad lood

Jüri Käo poliitikutele: mis kuradi maksudebatist meil vaja rääkida on?
Ettevõtjat Jüri Käod ajab pahaseks, et sõja ajal ei mõtle poliitikud võimalikele kokkuhoiukohtadele ja reformidele, vaid on hakanud rääkima maksudebatist. „Mis kuradi maksudebatist meil vaja rääkida on? Mille jaoks? See tähendab vaid maksutõuse ettevõtjatele,“ põrutas ta.
Ettevõtjat Jüri Käod ajab pahaseks, et sõja ajal ei mõtle poliitikud võimalikele kokkuhoiukohtadele ja reformidele, vaid on hakanud rääkima maksudebatist. „Mis kuradi maksudebatist meil vaja rääkida on? Mille jaoks? See tähendab vaid maksutõuse ettevõtjatele,“ põrutas ta.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.