6. aprill 1997 kell 22:00

Pankrotituli hõõgub edasi

Tuline õigus oli nendel meestel, kes ennustasid, et talve lahkudes kahjutuli Oru turbaväljadel niipea ei kustu.

Olgu turbaga kuidas on, palgarahata jäänud töötajates hõõgub vaenutuli ikka võimsalt edasi. Nii võimsalt, et turbavabriku pankrotihaldur Andres Kuusele lubavad töötajad näkku sülitada, vastu lõugu lüüa ja küsida, kus raha on. Selliste meeleavaldajatega on ühinenud Kohtla-Järve linnavolikogu esimees Avo Blankin, kes on lubanud pankrotihalduri kohtusse kaevata, kuna see rikkuvat seadust.

Kas pankrotihaldur on aus mees või mitte, seda otsustagu tõesti kohus. Süüdistada aga töötajatele kaela langenud ebaõnnes ainuüksi pankrotihaldurit on siiski absurdne. Vaevalt, et see mees enne üldse ette kujutas, millise supi olid kokku keeranud tehase omanikud ja kui väeti on meie riik taolisi kriise lahendama. Kaine meelega inimesed peaks taipama, et selles olukorras pelgalt pankrotihalduri lint?imine ei aita.

Hetkel kuum