• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühispank on endiselt tõusuteel

  Kergele aktsiahindade tõusule neljapäeval järgnes tunduvalt tugevam tõus reedel. Kõik börsiindeksid tõusid enam kui 3% ning ka käive oli igati väärikas 160 miljonit krooni. Suure käibe taga oli põhiliselt Hansapank, mille käive oli koguni 76 miljonit. Kõigi pangaaktsiate hinnad tõusid, kuid konkurentsitult ületas teisi Ühispank, mis sulgus 105 kroonil ehk 10,8% kõrgemal. Ühispank ongi pangasektori aktsiate seas hetkel suurima kasvupotentsiaaliga. Suure tõusu tegi taas ka Hoiupank -- +7,1%, sulgemishind 282 krooni. Muud börsinimekirjade aktsiad olid põhiliselt stabiilsed, vaid Norma kasvatas hinda 2,6%.
  Need vabaturu aktsiad, millega üldse kaubeldi, reeglina langesid, enim neist Viru Rand mis kaotas üle 3%. Langes ka EVP, koguni 5,5% ning seda suhteliselt tagasihoidliku käibe juures.
  Näib, et Tallinna börs tunneb vaid kiireid liikumisi ning stabiilne kauplemine kipub jääma eelmise-suve-juttudesse. Pigem võiks oodata jätkuvalt närvilist, järskude kõikumiste perioodi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Romek Kosenkranius: kolm probleemi, mille lahendamine toob investeeringud suvepealinna
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kohtumistel Pärnusse investeerida soovivate ettevõtjatega on koorunud välja kolm olulisemat ootust või probleemi, millele investorid lahendusi ootavad, kirjutab valimisliidu Pärnu Ühendab esinumber kohalikel valimistel Romek Kosenkranius vastuses Äripäeva küsitlusele.
Kinnisvara areneb – tahaks ka sellest osa
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Käes on uus nädal ja uus märkimisperiood. Eilsest on võimalik märkida endale Arco Vara osalust. Mina hetkel aktsionär pole, aga kuna Arco Vara tundub huvitav ettevõte, siis otsustasin analüüsida, kas on aeg seda muuta.
Venipak avab Eestis kaks uut pakisorteerimise keskust
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Venipak kavatseb Eestis investeerida 200 000 eurot, avada kaks uut pakkide sorteerimiskeskust Türil ja Viljandis.
Suurest perest kallite autodeni: eksperdid paljastavad oma suurimad rahalised eksimused
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.
Financial Timesi eksperdid paljastasid, missugused olid nende suurimad rahalised ebaõnnestumised.