• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uued teenused uuelt mobiililt

  Kõneaeg:- kolm tundi
  Ooteaeg:- viis päeva
  Standardaku:- 1250 mAh NiMH
  - Mitmed uued NMT 450 võrguteenused, mis arvestuste kohaselt on 1997. aastast alates kasutusel paljudes riikides, saavad toetust uuest Benefoni mobiiltelefonist Sigma Gold NMT 450i, mida pakub Soome firma Benefon Oy. Niipea kui uue süsteemi omadused on võrgus kasutusel, võimaldab uus telefon selliste funktsioonide kasutamist nagu helistaja nime näitamine, jäetud sõnumitest teatamine ja lihtsustatud välismaa numbrite valimine.
  Märkimisväärseteks omadusteks on 1250 mAh NiMH standardaku, mis võimaldab kuni kolm tundi kõneaega ja kuni viis päeva ooteaega, ja sisseehitatud vibratsioonkutsung.
  Uus Benefon Sigma Gold NMT 450i võimaldab kasutada enamikku uue NMT 450 süsteemi omadustest, millest paljud on GSM-võrgus juba kasutusel. Kui võrgutugi on olemas, võimaldab uus telefon valida välismaa kõnesid ainult «+» klahvi vajutamisega. Seejuures ei ole vaja meeles pidada riikide koode ega suunanumbreid. Telefoni nn Clip-funktsioon näitab helistaja numbrit või nime, kui see on salvestatud telefoni mällu.
  Teateindikaator (MWI) näitab, kui kasutajale on teateid jäetud. Kui telefon on olnud välja lülitatud või võrgupiirkonnast väljas, ilmub kohe, kui telefon jälle töötab, selle ekraanile väike ümbriku kujutis, mis näitab, et abonendile on vahepeal teade jäetud. Et tõkestada telefoni ebaseaduslikku või omavolilist kasutamist, sooritatakse telefoni töötamise ajal korduvalt turvakontrolle. Operaatori seisukohast on tähtis, et telefon võimaldab kasutada kanaleid vaheliti. Seetõttu võib abonentide arvu suurendada kuni 70%.
  Sigma Goldi sisseehitatud vibratsioonkutsung annab tavalisest helikutsungist erinevalt abonendile võimaluse end mitte segada lasta. Uus 1250 mAh standardaku võimaldab kolm tundi kõneaega ja viis päeva ooteaega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi