• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uued teenused uuelt mobiililt

  Kõneaeg:- kolm tundi
  Ooteaeg:- viis päeva
  Standardaku:- 1250 mAh NiMH
  - Mitmed uued NMT 450 võrguteenused, mis arvestuste kohaselt on 1997. aastast alates kasutusel paljudes riikides, saavad toetust uuest Benefoni mobiiltelefonist Sigma Gold NMT 450i, mida pakub Soome firma Benefon Oy. Niipea kui uue süsteemi omadused on võrgus kasutusel, võimaldab uus telefon selliste funktsioonide kasutamist nagu helistaja nime näitamine, jäetud sõnumitest teatamine ja lihtsustatud välismaa numbrite valimine.
  Märkimisväärseteks omadusteks on 1250 mAh NiMH standardaku, mis võimaldab kuni kolm tundi kõneaega ja kuni viis päeva ooteaega, ja sisseehitatud vibratsioonkutsung.
  Uus Benefon Sigma Gold NMT 450i võimaldab kasutada enamikku uue NMT 450 süsteemi omadustest, millest paljud on GSM-võrgus juba kasutusel. Kui võrgutugi on olemas, võimaldab uus telefon valida välismaa kõnesid ainult «+» klahvi vajutamisega. Seejuures ei ole vaja meeles pidada riikide koode ega suunanumbreid. Telefoni nn Clip-funktsioon näitab helistaja numbrit või nime, kui see on salvestatud telefoni mällu.
  Teateindikaator (MWI) näitab, kui kasutajale on teateid jäetud. Kui telefon on olnud välja lülitatud või võrgupiirkonnast väljas, ilmub kohe, kui telefon jälle töötab, selle ekraanile väike ümbriku kujutis, mis näitab, et abonendile on vahepeal teade jäetud. Et tõkestada telefoni ebaseaduslikku või omavolilist kasutamist, sooritatakse telefoni töötamise ajal korduvalt turvakontrolle. Operaatori seisukohast on tähtis, et telefon võimaldab kasutada kanaleid vaheliti. Seetõttu võib abonentide arvu suurendada kuni 70%.
  Sigma Goldi sisseehitatud vibratsioonkutsung annab tavalisest helikutsungist erinevalt abonendile võimaluse end mitte segada lasta. Uus 1250 mAh standardaku võimaldab kolm tundi kõneaega ja viis päeva ooteaega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus IT-minister, aasta reklaamiagentuur ja revolutsioon tervishoius
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.