• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Telefonijaamad väikefirmadele

  Pole mõtet hakata kulutama kalli telefonijaama peale raha selle nimel, et firmasisesed kõned on küll ülikvaliteetsed, aga ühendus linnaga halb. Samuti pole mõtet osta odavat telefonijaama, kui sideliiniks on kvaliteetne digitaalkanal. Kõne kvaliteedi määrab nõrgim lüli ja telefonijaam peab olema sideliini kvaliteediga vastavuses.
  Väikeste telefonijaamadega saab hoolimata nende väiksemast liinide arvust siiski palju korda saata. Kui side linna keskjaamaga on lahendatud mitme välisliiniga, saab väljaminevad kõned suunata teistele liinidele kui sissetulevad, nii on firmasse helistajatel vaja harvemini uuesti proovida, sest telefon oli kinni. Sisetelefonide arvu järgi telefonijaama valides peaks jälgima ka seda, kui palju on võimalik telefonide arvu tulevikus suurendada. Näiteks analoogjaam Euroset 16 lubab laiendusi neljale analoogvälisliinile ja 16 siseliinile. Enamik pakkumisi väikestele telefonijaamadele on tehtud siiski digitaalside olemasolu arvestades.
  Telefonijaamadel on rida omadusi, mis on saamas juba peaaegu standardiks, nagu näiteks taustamuusika lülitamise võimalus kõne ootele pannes, uksetelefoni ühendamine või konverentsikõned. Haruldasem on aga printerile väljatrüki võimalus, mis väiksemale firmale ennast kiiresti ära võib tasuda, sest telefonioperaatorilt firmast välja võetud kõnede maksumuse väljavõtte tellimine tähendab jälle lisaraha.
  Telefonijaamaga saab ühendada ka väliseid elektriahelaid, mis näiteks lülitavad sisse kütet, valgustust või valvesüsteemi. Jaama ostes oleks kasulik ka nende omaduste kohta küsida.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.