29. oktoober 1997 kell 22:00

Börsiuudised

- Estiko. Vastavalt noteerimiskomisjoni 28. oktoobri otsusele on alates teisipäevast, 4. oktoobrist, ASi Estiko 2 988 080 E-aktsiat noteeritud Tallinna väärtpaberibörsi lisanimekirjas.

- Hüvitusfond. Vastavalt noteerimiskomisjoni 28. oktoobri otsusele on alates teisipäevast, 4. oktoobrist, Hüvitusfondi 460 000 IX seeria obligatsiooni noteeritud Tallinna väärtpaberibörsi võlakirjade nimekirjas.

- Hoiupank. Vastavalt noteerimiskomisjoni 28. oktoobri otsusele on Eesti Hoiupanga ASi 3 000 000 emiteeritud aktsiat noteeritud Tallinna väärtpaberibörsi põhinimekirjas alates kuupäevast, mil need kantakse EVK kontodele.

- Erastamisagentuur. Eesti erastamisagentuur paneb lähipäevil avalikult EVPde eest müüki 44% Liviko ja sama palju EMEXi aktsiaid. Kolmapäeval kinnitas EEA mõlema ettevõtte aktsiamüügi tingimused, ütles EEA nõukogu esimees, majandusminister Jaak Leimann.

- Hoiupank. Investorid märkisid Hoiupanga 3 miljoni uue aktsia emissiooni panga teatel täis. Huvi Hoiupanga emissiooni vastu oli elav, eriti Lääne-Euroopa suurinvestorite poolt, ütles Hoiupanga juhatuse liige Aare Kilp BNSile. Kokku oli märkijaid üle 650.

- Hüvitusfond. Hüvitusfond kuulutas kolmapäeval välja X seeria obligatsioonide emissiooni mahus 25 mln kr. Tavalisest väiksema mahu tingis hetke turusituatsioon, mis pole eriti soodne. Viimase kuu jooksul on Eesti väärtpaberiturul valitsenud terav rahapuudus. X seeria obligatsioonide intress on sarnaselt IX seeriaga kolme kuu Talibor pluss 1,5%. Emissiooni märkimine toimub 12. novembrist 10. detsembrini. 100kroonise nominaaliga obligatsioonide kestvus on kolm aastat, mis on vähem kui eelmistel seeriatel.

Hetkel kuum