Topeltkulukas lahtilaskmine

19. veebruar 1998, 00:00

Iseenesele suure preemia maksmises, kaheldavate lepingute sõlmimises ja linna raha ebaotstarbekas kasutamises süüdistatavat Pirita linnaosa vanemat Monika Salu karistati linnavalitsuse istungil noomitusega, ehk -- nagu ta ise pressikonverentsil poetas -- anti andeks. Abilinnapea Ants Leemets leidis, et ajaks, kui Salu olulisemad vead tehtud sai, oli ta töötanud kõigest kuu, seega on tegu kogenematusega ja lahtilaskmine oleks liiga karm otsus. Õige kah. Karm oleks see otsus ka linna rahakotile. Lahtilastu asemele tuleb uus võtta, seegi aga on algul kogenematu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing