AS Dinor Auto pürib Volkswageni edasimüüjaks

26. märts 1998, 00:00

Tuvikese sõnul sõlmib Dinor Auto Volkswageni autode maaletooja ASiga Saksa Auto lepingu edasimüügiõiguste saamiseks.

«Sõlmime lepingu võimalikult kiiresti,» täpsustas Saksa Auto juhatuse esimees Erki Aavik. «Mitte mingil juhul ei tingi me kvaliteedis. Kaalume väga põhjalikult, et Volkswageni kaubamärgi esindaja teenindaks klienti kõige paremini.»

Tuvikese sõnul on läbirääkimised Saksa Autoga kestnud üle poole aasta. «Volkswageni kontsern nõuab enne diilerilepingu sõlmimist teatud tingimuste täitmist,» rääkis Tuvikene. Kontserni põhitingimus on see, et Tartus Narva maanteele ehitatav autosalongi hoone oleks valmis. Tuvikese sõnul on hoone viimistlustööd lõppjärgus.

Tuvikene nimetas Narva maantee alguses asuva hoone ehituse venimise põhjustena hoone maksumuse suurenemist. «Väga hea asukoht ja rentnike rohkus tingis algselt kahekorruselisele hoonele ühe korruse pealeehitamise,» lisas Tuvikene.

Tuvikese kinnitusel avab Dinor Auto autosalongi uksed aprilli algul. «Loodame kuus müüa kümmekond autot,» ütles Tuvikene.

«Tahame aasta lõpuks jõuda Tartus enim müüdud autode esikolmikusse.» Kuigi Dinor Autol veel lepingut pole, on nad Tartus Saksa Auto edasimüüjana müünud Volkswageneid alates eelmise aasta suvest.

Homme esitleb Saksa Auto Dinor Auto salongis kahte uut mudelit, Volkswagen Passat Varianti ja Volkswagen Polo Varianti. «Esimest korda Eestis tutvustatakse uut automudelit väljaspool Tallinna,» märkis Erki Aavik.

Aaviku sõnul on Saksa Auto strateegia tulla Tallinnast välja. Tema kinnitusel on Saksa Autol poolteise aasta pärast väljaspool Tallinna 3--4 müügiesindust ja vähemalt 12 hooldepunkti.

Dinori hoone ehitusmaksumus on 23 mln krooni, peale selle sisustust ja seadmeid ligi 5 mln krooni eest. Hoones on 2600 m² pinda. Alumisel korrusel asub Tartu suurim, 350m² autosalong, hooldekeskus ja varuosade müük. Kahel ülemisel korrusel on kontoripinnad. ASi Dinor Auto omanikud on AS Dinor, Toomas Tuvikene, Toomas Pechter ja Eerik Nigola.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing