• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansatee pürib börsile

  AS Hansatee Grupp soovib noteerida aktsiaid Tallinna börsi põhinimekirjas, aktsiatega kauplemine Helsingi börsil pole päevakorras.
  Tallinna väärtpaberibörsi noteerimisosakonna juhataja Rain Semper ütles, et formaalse taotluse põhinimekirjas noteerimise kohta on Hansatee esitanud, millal ettevõte börsinimekirja jõuab, on aga võimatu öelda. Semper lisas, et noteerimiskomisjon hakkab Hansatee taotlust arutama alles siis, kui börsi noteerimisosakond on kooskõlastanud Hansatee noteerimisprospekti.
  Hansatee juhatuse esimees Enn Pant ütles veebruari algul, et enne aktsiate noteerimist Helsingis firma aktsiad Tallinna börsile ei lähe. Miks on ettevõtte juhatus oma plaanid ümber vaadanud, Hansatee avalike suhete nõunik Malle Aleksius öelda ei osanud.
  Kolmapäeval suurenes Hansatee 56 mln kroonine aktsiakapital fondiemissiooni tulemusena 224 mln kroonini. Hansatee aktsiatest kuulub pool Eesti investoreid esindavale ASile Infortar. Ühispanga Aktivajuhtimise ASile ja Ühispangale kuulub kokku veidi alla 20 protsendi aktsiatest. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Föderaalreservi prognoos pani USA aktsiaturud rallima
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Föderaalreservi pulline prognoos ja Hiina krediidituru hädade vähene levik on investorid taas ostulainele häälestanud: kõik USA indeksid kerkisid täna enam kui protsendi.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.