Rahapuud Eestis kahjuks ei kasva

18. november 1998, 00:00

Parlamendi kõik erakonnad peale Reformierakonna kohustasid valitsust leidma veel selle aasta jooksul 227 miljonit krooni põllumajandustootjatele ikalduskahjude hüvitamiseks. Selle aasta eelarvet muutes õnnestus valitsusel leida põllumeestele 127 miljonit krooni, kuid oh häda, tuleb välja, et valede huvigruppide arvel. Nimelt leiab rida riigikogu liikmeid eesotsas Siiri Oviiriga, et põllumeeste toetamine sotsiaalpoliitikale suunatud kulusid vähendades on vale. Meie parlamentääridele muidugi meeldiks, kui nad suudaksid kõigile olulistele valijagruppidele järgmise aasta eelarvest suuri toetussummasid maksta, kuid Eesti häda on selles, et meile ei kasva rahapuud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 08:56
    Otsi:

    Ava täpsem otsing