• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Telefon ostis enamusosaluse Hallo kauplusteketis

  Tehingu hinda osapooled ei avalda, ent Eesti Telefoni juhatuse liikme Valdo Kalmi sõnul oli see samas suurusjärgus Eesti Mobiiltelefoni (EMT) ostetud ASi Esmofon 22,5 mln kroonise ostuhinnaga.
  Kalmi sõnul hakkavad Hallo kaubamärki kandma Eesti Telefoni telefonipoed ja müügivitriinid teeninduskeskustes. «Loodan, et Hallo keti ostmine parandab Eesti Telefoni telefonipoodide mainet ja müügitulemusi,» lausus ta.
  Põhiosa Hallo keti tegevusest moodustab mobiilsidega seotud kaupade ja teenuste müük, kuid suuremates poodides Tallinnas, Tartus ja Pärnus on müügil ka lauatelefonid ja faksid. Eesti Telefonile kuulus seni 5 poodi ja 21 teeninduskeskust, millele lisanduvad nüüd Hallo keti 40 poodi üle Eesti. Selle vahendusel sõlmiti ligikaudu 35% EMT liitumislepingutest. Suurimateks partneriteks telefonimüügi alal on kujunenud Nokia ja Ericsson, kelle Eestisse suunatud toodetest müüakse 25--30% Hallo keti kaudu.
  Hallo kauplusteketi omanikfirma ASi Telefonipood netokäive oli mullu 93,5 mln krooni. 1999. a käibeks prognoosib firma 100 mln krooni. Kasum oli mullu 3,5 mln krooni. Teisele Eesti Telekomi tütarfirmale EMT-le kuulub mobiiltelefonide jaemüügiga tegelev AS Esmofon, mille turuosa EMT liitumislepingute sõlmimisel on üle 50%.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.