Madli Zobel • 20. aprill 2000 kell 15:49

Bike World: ostjad eelistavad rollerit

Kaks nädalat lahti olnud rattapoest Bike World on ostetud üks superbike, kuid jalgrattad ja rollerid lähevad hästi.

'Tundub, et sel suvel peab igal normaalsel eestlasel roller olema,' ütles poe tegevjuht Tanel Viks.

Rollereid ostavad Viksi sõnul peamiselt noored ja naised. 'Hinnad algavad 23 000 kroonist, korralikumad on 40 000 krooni. Suvel on see suhteliselt praktiline sõiduvahend paikades, kuhu jala minna ei viitsi, kuid autoga ei saa. Kel jõud tsiklist üle ei käi, sellele on roller optimaalne valik,' rääkis ta.

Viksi sõnul lähevad jalgrattad müügiks nii hästi seetõttu, et nende varastamine on massiline. 'Politsei andmetel on varastatud ratas või paar, kuid poes on kuulda hoopis teist juttu,' rääkis Viks. 'Kes on ikka harjunud sõitma, see tuleb ja ostab uue. Politseisse vargust registreerima lähevad vähesed.'

150 000 kroonise superbike`i ostis Viksi sõnul üks Eestis tuntud võidusõiduhuviline ärimees.

Hetkel kuum