• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Demokraatlik Partei võib kõrvale jääda kõigist koalitsioonidest

  Demokraatlik Partei, kellel on Tallinna linnavolikogus üks esindaja, ei andnud laupäeval oma allkirja Keskerakonna eestvedamisel koostatud koalitsioonileppele.

  Partei esimees Jaan Laas selgitas, et tegu oli juhatuse otsusega, kuna kõik toimus liiga kiiresti ja mitmed asjad olid veel ebaselged.
  'Oleme ka kaalunud kõrvalejäämist mõlemast volikogu osapoolest,' ütles Laas. 'Meie esindaja ei saa Isamaliidu fraktsioonis niikuinii enam edasi olla.'
  Demokraatliku Partei esindaja Annika Laas kuulus seni Isamaaliidu fraktsiooni koosseisu, kuid andis oma allkirja üle-eelmisel neljapäeval linnapea Jüri Mõisale ja linnavolikogu esimehele Rein Voogile esitatud umbusaldusavaldustele.
  Eelmisel teisipäeval oli Demokraatlik Partei veel valmis Keskerakonnaga ühist koalitsiooni moodustama. Praegu võimul olevate paremerakondade ja nende vastasrinna Keskerakonna ja vene parteide jõud on linnavolikogus nii võrdsed, et just üks hääl võib otsustada, kes linna juhtima jääb.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Tallinna börs keeras eilse tõusu languseks
Tallinna börs oli täna 0,8% miinusega ainukene Balti börs, mis kaotas väärtust ja vedades endaga 0,27% punasesse ka Benchmark indeksi. Seevastu Vilnius ronis 0,29% ja Riia 0,26% kõrgemale.
Tallinna börs oli täna 0,8% miinusega ainukene Balti börs, mis kaotas väärtust ja vedades endaga 0,27% punasesse ka Benchmark indeksi. Seevastu Vilnius ronis 0,29% ja Riia 0,26% kõrgemale.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Amsterdami kohus otsustas: sküütide kuld läheb Ukrainale
Hollandi apellatsioonikohus tegi Venemaa annekteeritud Krimmi muuseumide ja Ukraina pikka aega kestnud vaidluses ajaloolise sküütide kulla aarde üle otsuse, et see tuleb anda Ukrainale, kirjutab Reuters.
Hollandi apellatsioonikohus tegi Venemaa annekteeritud Krimmi muuseumide ja Ukraina pikka aega kestnud vaidluses ajaloolise sküütide kulla aarde üle otsuse, et see tuleb anda Ukrainale, kirjutab Reuters.