• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Imporditud langus jõudis ka Tallinna

  Tallinna börsile kandus üle maailmas valitsev pessimistlik toon ? Nasdaq on langenud aasta madalaimale tasemele, saades innustust presidendivalimise draamast ning Jaapani majandusväljavaadete kärpimisest.
  Tallinna börsil tehti 112 tehingut 15,3 miljoni krooni väärtuses. Äripäeva indeks langes 450,08 punktile ehk 0,26 protsenti.
  Erastamisväärtpaber andis pea poole börsi päevakäibest. EVP kurss tõusis 0,14 protsenti 6,49 miljoni kroonise käibe juures.
  Hansapanga aktsia langes 0,18 protsenti 139,50 kroonile. Telekomi aktsia kaotas päevaga 1,01 protsenti, lõpetades 97,75 kroonil miljonikroonise käibe juures. Norma aktsia langes 0,5 mln kroonisel käibel 0,39 protsenti 51,60 kroonile.
  Saku Õlletehase aktsia langes 0,33 protsenti 60,50 kroonile 0,45 mln kroonisel käibel.
  Suurim tõus ja langus börsil toimusid olematu käibega. Tallinna Farmaatsiastehase aktsia tõusis 20 protsenti 24 kroonile 1200kroonise käibega tänu ülilaiale ostu- ja müügihinna vahele. Langusliider oli Klementi aktsia, mis kaotas 8 protsenti, lõpetades päeva 4,60 kroonil 4379,20 krooni käibega.
  Võlakirjade osas on samuti märgata elevust. Hüvitusfondi VIII seeria võlakirjadega tehti neli tehingut kokku 1,6 mln krooni väärtuses, ilma et hind oleks muutunud. Teiste võlakirjade käibed jäid alla 10 000 krooni.
  XXL.EE kasvatas 6. novembril Tallinna linnakohtu tehtud kandeotsuse tulemusena aktsiakapitali 25 miljonile kroonile endise 10 miljoni krooni asemel.
  Seni kuni arenenud turgudel on probleeme, ei ole loota siia välismaiseid ostuordereid, seda isegi vaatamata Tallinna börsi roadshow?le Londonis, kus osalesid Eesti Telekom ja Hansapank ning teiselt poolt fondihaldurid ja -analüütikud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peaministril on valida: kas edasi või tagasi
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Koroonakriisi praeguse faasi läbimine sõltub juhtide – nende seas ja ennekõik peaministri – meelekindlusest, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Kokku varisenud ERIALi niiditõmbaja aitas politseiametnikule maja ehitada Süüdistus kirjeldab raha keerutamist ja omastamist
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.