• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartu hulgimüügifirmas lõppes dokumentide võetus

  Majanduspolitsei lõpetas eelmise nädala reedel dokumentide võetuse Tartu ühes suuremas hulgimüügifirmas ASis Tirsi Hulgi. Oktoobri keskel alanud võetuse tulemusena valmis ligi 500 lehekülje pikkune võetuse protokoll, ütles Tirsi Hulgi üks omanik Tõnu Samm. Kokku viidi hulgimüügifirmast ära üle 20 000 dokumendi, mis puudutasid firma 1998. aasta majandustegevust.

  'Eelkõige huvitasid majanduspolitseid käibega seotud dokumendid,' rääkis Tirsi Hulgi teine osanik Toomas Määrits. 'Minema viidi tarnete sissetulekut ja väljaminekut kajastavad dokumendid.'
  Määritsa sõnul kasutas Tartu linna maksuamet majanduspolitseid käepikendusena. 'Me pole maksuametile keelanud neid huvitavate dokumentidega tutvuda, kuid oleme palunud seda teha kohapeal,' lisas Määrits.
  Tartu linna maksuameti direktori Maria Kasendi sõnul hakkab dokumente uurima see, kes võetuse tegi, seega majanduspolitsei. 'Ma ei tea, millega seoses sattus Tirsi Hulgi majanduspolitsei huviorbiiti,' ütles Kasendi.
  Kasendi sõnul ei saa ta hetkel öelda, kas maksuameti poole pealt vaadatuna on Tirsi Hulgiga kõik korras. 'Tirsi Hulgi revideerimine pole veel lõppenud,' täpsustas Kasendi. 'Kui meie poolt kontrollitava perioodi dokumendid asuvad politseis ja meil on vaja neid vaadata, siis me kindlasti palume neid.'
  Tirsi Hulgi eelmise aasta käive oli 148,5 miljonit krooni ja kasum 1,7 miljonit krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.