23. jaanuar 2001 kell 12:28

Börsikommentaar: Hansapanga aktsia ülespoole rühkimas

Tänane börsipäev oli nagu eilse börsipäeva koopia, kus peamine tähelepanu koondati eile oma Läti tütarpanga tulemused avaldanud Hansapanga aktsia vastu.

Kui eile liikus Hansapanga aktsia stabiilselt 140-141 krooni vahel, siis täna näitas aktsia tuntavaid tõusu märke. 11,1 mln kroonise päevakäibe najal kerkis panga aktsia hind täna krooni võrra tasemeni 141,5 krooni.

Tugev huvi jätkus ka Eesti Telekomi aktsia vastu, mille hind käis keskpäeval tugevalt ülalpool 90 krooni piiri. Päeva lõpuks tuli aktsia hind küll veidi alla kuid sulgemishinnaks registreerus siiski peale eelmise aasta 15. detsembrit taas 90 krooni. Päevane tõus 6 mln kroonise käibe najal oli seega 0,5 krooni.

Enamus turust oligi täna börsil positiivselt meelestatud ning tõusvad aktsiad lõid langevaid tunduvalt.

Hetkel kuum