Rahvapillidel mängitakse kõige väledamat ja haaravat Mozartit

ÄP 16. veebruar 2001, 00:00

Vene rahvapillimängijatest koosneva Terem Quarteti muusika ületab kõik tavakujutluste piirid: bajaanil, bass-balalaikal ja domradel kõlab nii klassikaline, rahvalik kui ka multifilmide muusika sedavõrd paeluvalt, et rütm haarab ka need, kes muidu muusika suhtes ükskõiksed.

Kvartetti saadab publikumenu kõikjal, kus nad esinevad. Nii on nad mänginud 120 000 inimesele Vatikanis, kus publiku hulgas olid ka paavst Johannes Paulus II ja Ema Teresa. Nad teevad tihedat koostööd Peter Gabrieliga. 15 tegutsemisaasta jooksul on Terem Quartet plaadistanud 6 helikandjat ja andnud üle 1500 kontserdi.

22. veebruaril kell 19 Tartus Vanemuise kontserdimajas
pilet 90?185 krooni
23. veebruaril kell 19 Tallinnas Kaarli kirikus
pilet 185 krooni
info www.kiirtee.ee/~tartujazz
www.csa.ru/Terem

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing