Peeter Rebane asub tööle Eurovisioon 2002 produtsendina

Raimo Ülavere 04. oktoober 2001, 12:34

Eurovision 2002 juhatus otsustas kinnise konkursi tulemusena võtta lauluvõistluse produtsendina tööle Peeter Rebase, kes on tuntud suurte muusikaürituste korraldajana, teatas Eurovisioon 2002 korraldajameeskond.

Peeter Rebane on meelelahutuskontserni BDG juhatuse esimees, kes on toonud Eestisse mitmeid muusikamaailma staare eesotsas Sir Elton Johni, Depeche Mode"i, Pet Shop Boysi ja Metallicaga. Kogemust sel alal on andnud ka mujal korraldatud suurkontserdid nagu Marilyn Manson Moskvas, Sting ja festival RocKiev Ukrainas, Tom Jones ja Brian Adams Peterburis ning ka hiidprojekt Riga 800, kus peaprodutsendiks oli BDG Latvia.

Peeter Rebase põhitöökoht on nüüdsest Eesti Televisioonis lepingulise töötajana. Eurovision 2002 produtsendiks saades jätkab Rebane BDG kontsernis tööd juhatuse ja nõukogu tasemel strateegiliste küsimuste osas, jättes igapäevased otsused meeskonna teha ning pühendudes ise produtsenditööle ETV-s.

Eurovision 2002 produtsendina on Peeter Rebase ülesanneteks koostada lauluvõistluse tootmisprojekt, korraldada kontserdilava ehitus ja tehnilise meeskonna töö ning koordineerida Saku Suurhalli tegevust, leida lauluvõistluse soojendusesinejad, töötada välja piletite müügikord, transport ja logistika ning tagada kontserdi külalistele turvalisus ja arstiabi. Lisaks ka EuroClubi ja Afterparty korraldamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing