TOPi jahib riiulifirma

08. oktoober 2001, 17:00

Arco Vara kõrval Tallinna Olümpiapurjespordi Keskuse ostupakkumise teinud osaühing Reisvar Ärigrupp on riiulifirma.

Tegemist on osaühinguga, mille kontaktandmeid telefonikataloogid ei sisalda, millel eelmistel aastatel Äriregistri andmetel käive puudub ja millel pole ühtegi palgalist töötajat. Toompuiestee 4 registreeritud osaühingut, mis peab TOPi ostuks välja käima enam kui 250 mln krooni, juhib keegi Taimar Kepp (s 1968).

Kultuuriministeeriumi nõunik Ave Toots-Erelt ütles, et otsus, kumb pakkumine paremaks tunnistatakse, langetatakse lähipäevil.

Kommenteerides keskuse 250 miljoni kroonist alghinda, mida mõned eksperdid on liiga kõrgeks pidanud, ütles Erelt, et hinna määras erastamisagentuur. Tegemist on mitte ainult hoonete, vaid terve kinnistu hinnaga. Hinna kinnitas kultuuri- ja rahandusministeeriumi ning erastamisagentuuri esindajatest koosnev komisjon.

TOP koosneb 20st hooneplokist, milles pinda kokku ligi 50 000 ruutmeetrit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing