• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Müügile tuleb kolme värvi eurolaulu pileteid

  ?Eurovisioni lauluvõistluse piletid tulevad müügile detsembris,? lubab Eurovisioni turundusjuht Alari Kasemaa. Praegu on korraldajatel ette näidata vaid eelproovide ja lõppkontserdi piletinäidised, kirjutab SL Õhtuleht.

  ?Siin nad on,? hoiab Alari Kasemaa käes kolme eri värvi piletinäidist. 24. mai õhtu eelproovi pääse on punane, 25. mai hommikuse peaproovi pilet roheline ja õhtuse finaali pääse sinine. See peaks ka kõige hajameelsematele selgeks tegema, millal Rocca al Mares kohal olla.
  Lõppkontserdi algusajaks on piletitele trükitud 25. mai kell 21.00. ?See on Kesk-Euroopa aja järgi,? ütleb Kasemaa. ?Uute andmete järgi aga kevadel Eestis kella ei keerata ning finaal algab meie aja järgi kell kümme.?
  Et lõppkontserti näitab enamiku Euroopa riikide televisioon ja kaugemalegi, peavad külastajad varakult kohal olema. Kontserdisaali uksed pannakse poolteist tundi enne algust kinni. ?Eestlane on harjunud igale poole jõudma viimasel sekundil või veidi hiljem,? teab Kasemaa. Eurolauluvõistluse nõuded on aga karmid ja vähemalt tund enne teleülekande algust peab saalis kõik valmis olema.
  Soovitus tulla kohale poolteist tundi varem on ka piletile trükitud.
  ?Piletite võltsimist peavad raskendama kaks triipkoodi,? ütles Kasemaa. ?Üks kood on trükitud rebitavale kontsule, teine allesjäävale piletile.?
  Kui tulija astub Saku Suurhalli, skaneeritakse pääslas pileti triipkood arvutisse ja külastaja võib olla kindel, et keegi teine tema toolil ei istu.
  Sarnaselt rahapaberitega on piletil hologramm ning värvikoodid ja vesitrükis turvaelemendid. Eestis rahatähti ei trükita, seetõttu valmib kogu piletitiraa? piiri taga. Karmid turvanõuded keelavad aga nii trükkijate kui ka kujundajate avalikustamise.
  Pileti tagaküljel on suur hulk nõudeid, mida eelproovide ja lõppkontserdi vaataja peab täitma. Kaasa ei tohi võtta terariistu, tulirelvi, loomi, video- ja fotokaameraid, jooke, sööke ega laserpliiatseid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
FI ekspert: intressi fikseerimine on pankadele kasumi võtmise koht
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Pangad arvestavad intressi fikseerides riske selliselt, et mitte kahjumisse jääda, vaid pigem kasumit teenida, kirjutab finantsinspektsiooni finantsteenuste järelevalve osakonna juht Mari Puusaag-Tamm
Disney maksis F1 ülekannete eest 15 korda rohkem
Teiste ülekandefirmadega F1 sarja näitamisõiguste pärast konkureerinud Disney nõustus maksma 15 korda senisest enam, teatas Bloombergi allikas.
Teiste ülekandefirmadega F1 sarja näitamisõiguste pärast konkureerinud Disney nõustus maksma 15 korda senisest enam, teatas Bloombergi allikas.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Nike väljub täielikult Venemaalt
USA spordirõivaste tootja Nike teatas neljapäeval, et lahkub Venemaalt täielikult, kirjutab Reuters. Lääne ettevõtete riigist lahkumise tempo kiireneb.
USA spordirõivaste tootja Nike teatas neljapäeval, et lahkub Venemaalt täielikult, kirjutab Reuters. Lääne ettevõtete riigist lahkumise tempo kiireneb.
Rootsis läheb kinnisvara odavamaks
Rootsis jätkus mais eluasemehindade langus, suurim oli langus oli Stockholmis, kirjutab Dagens Industri.
Rootsis jätkus mais eluasemehindade langus, suurim oli langus oli Stockholmis, kirjutab Dagens Industri.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.