15. oktoober 2002 kell 12:01

Maksuamet reedel kolib, võib esineda probleeme maksumaksjaga suhtlemisel

Riigi Maksuamet teatas, et kolib nädala lõpul uuele aadressile Tallinnas Narva mnt 9a, mistõttu võib esineda probleeme suhtlemisel.

Kolimise tõttu võib esineda reedel 18. oktoobril häireid Maksuametiga ühenduse saamisel nii telefonitsi kui arvuti teel. Ühtlasi on Riigi Maksuametil alates esmaspäevast 21. oktoobrist uued telefoninumbrid.

Maksuameti uus üldtelefoni number on 6835 700. Maksuameti telefaxi number on alates esmaspäevast 21. oktoobrist 6835 709. Riigi Maksuameti postiindeks 15176 jääb samaks. Informatsioon Riigi Maksuameti muutunud andmetest on Maksuameti koduleheküljel aadressil www.ma.ee.

Riigi Maksuameti senised ruumid jäävad Tallinna Juriidiliste Isikute Maksuametile, kes jätkab maksumaksja teenindamist endisel aadressil Endla 8 Tallinnas.

Hetkel kuum