• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Mart Laar peab võimalikuks nelikliidu sündi

  Isamaaliidu esimees Mart Laar on veendunud, et valimistulemused loovad Tallinnas eelduse uue nelikliidu tekkeks.

  ?Opositsioon igatahes ei kipu valitsusele umbusaldust avaldama isegi siis, kui Reformierakonnal ja Keskerakonnal Riigikogu valimiste eel tõsised lahkhelid peaksid tekkima,? sõnas Laar intervjuus Postimehele.
  Keda näete Isamaaliidu koostööpartneritena tulevases linnavalitsuses? Ärge ainult öelge, et see sõltub programmist.
  Sõltub ikka programmist küll, ütlen ma seda või mitte.
  Kas Isamaaliidu ja Keskerakonna võimuliit oleks tõesti võimalik, kui programmid sobiksid?
  Koostöö inimesega, kes ajab segi linnakassa ja erakonna kassa, ei ole võimalik. Ent väljastpoolt Tallinna võib mõnes kohalikus omavalitsuses küll juhtuda, et Isamaaliit ja Keskerakond on koos võimul.
  Aga mis siis ikkagi Tallinnast saab?
  Ma olen veendunud, et Tallinnas võimaldavad valimistulemused moodustada nelikliidu, kuhu kuuluvad Isamaaliit, Reformierakond, Res Publica ja Mõõdukad. Kas nelikliit tekib, see sõltub tuhandest pisiasjast, aga võimaluse nelikliidu tekkeks valimistulemused loovad, iseasi, kas erakonnad tahavad seda võimalust kasutada.
  Nelikliidu teke all-linnas kohe pärast kohalike omavalitsuste valimisi ei ole eriti tõenäoline juba kas või ainuüksi seetõttu, et Toompead ähvardaks siis valitsuskriis.
  See teebki läbirääkimised Tallinnas keeruliseks. Valitsuse vahetamine praegu, vahetult enne tähtsaid tippkohtumisi ja mõni kuu enne parlamendivalimisi pole just vastutustundlik tegu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: hüvasti, administraator ja garderoobitädi!
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Seekordne Nobeli majanduspreemia laureaat pälvis auhinna muu hulgas tõestuse eest, et miinimumpalga tõus ei pruugi tööhõivele mõjuda negatiivselt. Loodetavasti peab see paika ka Eesti järgmise aasta hüppelise miinimumpalga tõusu puhul, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.