Sirje Niitra • 20. oktoober 2002 kell 22:13

Lipstok: Uus jõud tuli Haapsalus jõuliselt peale

Reformierakonna üks juhtisikuid Andres Lipstok põhjendas Res Publica valimisedu oma kodulinnas uue jõu jõulise pealetulekuga.

'Sukles 9 aastat linnapea ja Reform 6 aastat võimul,' loetles Riigikogu liige Andres Lipstok valijate eelistuse muutumise põhjusi Res Publica kasuks Haapsalus.

Lipstoki hinnangul tuli Res Publica välja väga jõulise reklaamikampaaniaga, milleks kasutas oskuslikult ära ka kohalikku lehte Lääne Elu. Nimelt teatas Res Publica tema sõnul leheveergudel edasisest koostööst Isamaaliidu ja Rahvaliiduga. Lääne Elu omanikud on seotud Isamaaliiduga. Lipstoki väitel külvasid poliitilised konkurendid kohalikus lehes Reforimerakonna kohta lausa valet ja laimu. 'Nad panid ikka täie rauaga,' lisas ta.

Hetkel kuum