• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Isamaaliit tahab esimeheks Jüri Luike

  Suur osa valimiskaotusest toibuva Isamaaliidu liikmeist soovib valida kuu aja pärast erakonna uueks esimeheks endise kaitseministri Jüri Luige.

  <pilt#JyriLuik.jpg#Jüri Luik#148#214#0> Eesti Päevalehe andmetel soovib Luik, et tema kandidatuuri ülesseadmise korral valitaks erakonnale ka uus, tegus peasekretär. ?Ma pigem ei taha,? tsiteeris üks Isamaaliidu liige Luige täpset vastust ettepanekule kandideerida erakonna esimeheks. ?Kuid ta lubas siiski tõsiselt mõelda,? lisas erakonna liige.
  Luige kommentaari ei õnnestunud eile saada.
  Erakonna ühe liidri Liisa Pakosta sõnul pole ükski inimene siiani öelnud, et ta kandideerib. ?Loomulikult, kaheksa hüüumärgiga,? vastas Pakosta samas küsimusele, kas ta pooldaks erakonna esimehena Luike.
  Erakonna sees peetakse napiks Trivimi Velliste võimalusi tõusta parteijuhiks, tasavägisem võistlus kujuneks välja Peeter Tulviste ja Tunne Kelami vahel.
  Luige loobumisel on suuremad võimalused kõrge koht haarata Kelamil, kes ise on sellel teemal rääkides napisõnaline. ?Ma ei ole raudselt kindel kandidaat ja olen alati avatud paremale võimalusele, kuid ma ei saa öelda ka seda, et ma üldse ei kandideeri. Oluline on, kes on see isik, kes suudab erakonna kõige paremini ühendada, motiveerida ja häälestada tulemuslikult,? ütles Kelam.
  Erakonnas on siiani vaid Kersti Kaljulaid ja Pakosta kindlalt teatanud, et nemad esimehe kohale ei kandideeri. Mõlemale oli eelnevalt kandideerimist soovitatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Nädal raadios: Enefit Green, olümpiavõitja ja spordiajakirjaniku investeeringud ning kinnisvara flippimine
Lõppeval nädalal osutusid enim kuulatuteks hommikuprogrammides lahatud teemad – olümpiavõitja Gerd Kanteri investeeringud ning investor Toomase soovitused Enefit Greenist kasumi võtmiseks. Samuti kuulati saateid kinnisvara teemadel ning spordiajakirjanik Aet Süvari investeerimiskogemuse jagamisest.
Lõppeval nädalal osutusid enim kuulatuteks hommikuprogrammides lahatud teemad – olümpiavõitja Gerd Kanteri investeeringud ning investor Toomase soovitused Enefit Greenist kasumi võtmiseks. Samuti kuulati saateid kinnisvara teemadel ning spordiajakirjanik Aet Süvari investeerimiskogemuse jagamisest.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.