• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saku tulemus jättis investorid külmaks

  Eile oma tulemused avaldanud Saku Õlletehase aktsiaga tehti kaks tehingut. Käive ei ulatunud 50 000 kroonini. Aktsia hind jäi muutumatult 64,15 kroonile.
  Saku kvartalitulemused näitasid ettevõtte käibe stagneerumismärke ning kasumi osas suurt kukkumist. Firma kolmanda kvartali käive alanes 0,0002 protsendi võrra 239,4 mln kroonile. Kvartalikasum kukkus 42 protsenti 18,37 mln kroonile.
  Üheksa kuu lõikes kasvas firma reklaamikulud 35, 39,2 mln kroonile. Reklaamile kulus õlletootjal pea sama palju raha kui tööjõukuludeks koos sotsiaal- ja töötuskindlustusmaksuga (41 mln krooni).
  1998. aasta keskpaigast on Saku Õlletehase aktsia liikunud tõusvas tunnelis, mis lõppes 2000. aasta suvel. Sealt alates on aktsia liikunud paremale kõikudes 53 ja 64 krooni vahemikus.
  Eilsel, keskpärase 7,65 mln kroonise käibega tõusupäeval andsid kaks liideraktsiat 89 börsi päevakäibest.
  Traditsiooniliselt tehti enim tehinguid Eesti Telekomi aktsiaga. Eile tehti 45 tehingut ja aktsia hind tõusis 3,4 mln kroonise käibe juures 0,7, 92,94 kroonile (5,94 eurot). Päeva sees käis aktsia katsumas eurodes ümmarguse 6,00 euro (93,88 krooni) taset, mis jäi ka aktsiale päeva kõrgeimaks tasemeks. CSFB oli taas aktiivne Telekomi aktsias.
  Hansapanga aktsia tõusis 3,45 mln kroonise käibega 227,66 kroonile (14,55 eurole). Aktsia hind tõusis 22 tehingus 0,9.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.