• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Investeerimispank Merrill Lynch tõstis Nokia aktsia soovitust

  Investeerimispank Merril Lynch tõstis Nokia aktsiale antava soovituse ?neutraalse? pealt ?osta? peale, vahendab AFX.

  Aktsia hinnasihiks on 24 eurot.
  Maaklerifirma ütles klientidele, et uueks 2003. aasta mobiiltelefonide tööstuse kogumüügiks oodatakse 474 mln telefoni. Analüütikute konsensus ootab müügiks 435 mln ühikut.
  2004. aastal peaks aga mobiiltelefonide müük ületama Merrill Lynchi arvates 500 mln piiri ning jõudma 501 mln ühikuni. Ka selle numbri osas on Merrill Lynch analüütikute konsensusest optimistlikum. Konsensus ootab, et 2004. aastal müüakse 463 mln mobiiltelefoni.
  Nokia aktsia <GR#US.NOK> hind on täna kella 10.30ks kerkinud Helsingi börsil 2,58%, 19,90 eurole. Tänane kõrgeim hind on 19,98 eurot ehk vaid 2 eurosenti alla 20 euro piiri. Viimati sulgus Nokia aktsia üle 20 euro piiri selle aasta aprillis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaks kriisikärbest, mis vajavad mitut tabavat hoopi
Järsult suurenenud arvetega toimetulek ja energiapoliitika on probleemid, mis vajavad mõlemad kiireid otsuseid, kuid erinevat lähenemist – neid ei saa ühe ja sama võttega lahendada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Järsult suurenenud arvetega toimetulek ja energiapoliitika on probleemid, mis vajavad mõlemad kiireid otsuseid, kuid erinevat lähenemist – neid ei saa ühe ja sama võttega lahendada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
S&P 500 ja Nasdaq suutsid nädala rohelises lõpetada
Volatiilne nädal lõppes pankade kahetiste tulemustega ja jaemüügi oodatust suurema langusega, vahendab Yahoo Finance.
Volatiilne nädal lõppes pankade kahetiste tulemustega ja jaemüügi oodatust suurema langusega, vahendab Yahoo Finance.
Venemaa kasseeris gaasimüügilt topeltsumma
Venemaa teenis eelmise aasta 11 kuuga gaasi müügilt üle kahe korra suurema summa kui aasta varem, müües gaasi vaid 2,5 protsenti rohkem, näitavad Venemaa tolli andmed.
Venemaa teenis eelmise aasta 11 kuuga gaasi müügilt üle kahe korra suurema summa kui aasta varem, müües gaasi vaid 2,5 protsenti rohkem, näitavad Venemaa tolli andmed.
Raadiohommikus: kiire kasvu saladused ja Eesti firma müük üleilmsele hiiule
Äripäeva raadio reedene hommikuprogramm keskendub kiirele kasvule ja arengule. Juttu tuleb mitmekordse gasellitiitli tagamaadest ja kiirelt arenevatest ettevõtetest, millest ühe omanikuks võib saada ka iga raadiokuulaja. Juttu tuleb ka, kuidas šokolaaditootja lõikab kasu teaduskoostööst.
Äripäeva raadio reedene hommikuprogramm keskendub kiirele kasvule ja arengule. Juttu tuleb mitmekordse gasellitiitli tagamaadest ja kiirelt arenevatest ettevõtetest, millest ühe omanikuks võib saada ka iga raadiokuulaja. Juttu tuleb ka, kuidas šokolaaditootja lõikab kasu teaduskoostööst.