• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uus viirus puhastab kõvaketta

  Viirus levitab end kirjaga, mille teemareal on ?Re: AVAR (Association of Anti-Virus Asia Researchers)?. Viirus kasutab ära Internet Exploreri, Outlooki ja Outlook Expressi turva-auku, mis lubab HTML-faili avada kasutaja nõusolekuta. Esimesel võimalusel lülitab pahategija välja antiviirusetarkvara ja üritab rünnata Symanteci veebisaiti, mis kuulub Nortoni nimelise antiviiruse tootjale.
  Viirus otsib kasutaja arvutist elektronpostiaadresse sisaldavaid faile ja saadab nendele aadressidele Microsofti elektronpostiprogrammi kasutades laiali viirust sisaldava lisandi, mille nimeks on juhuslik numbrikombinatsioon. Kui nakatunud arvuti taaskäivitada, kuvatakse ekraanile teade ?Make a fool of oneself" koos tekstiga "What a foolish thing you have done!" Kui selle peale vajutada OK nupule, võib kõvakettal olevate andmetega hüvasti jätta, sest viirus kustutab peaaegu kõik seal olevad failid. Tegemist on viirusekirjutaja näpuveaga, arvatavad viirusetõrje eksperdid, sest Winevar üritab tegelikult kustutada vaid antiviiruse programmi, kuid kogemata kustutab kogu kõvaketta.
  Abi saab viiruse vastu, laadides endale viirusetõrjuja uuendused või külastades Microsofti kodulehekülge ja installides sealt Internet Exploreri ja Outlooki turvauuendused.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.