28. november 2003 kell 7:34

Sampol on Eestis ja Leedus kokku 100 000 klienti

Täna avas 100 000. klient konto ühes Sampo Balti pankadest, teatas Sampo pank.

Soome Sampo kontserni kuuluval ASil Sampo Pank (Eesti) on 88 000 klienti ja UAB Sampo Bankas"el (Leedu) 12 000 klienti.

Sampo alustas pangandustegevust Eestis ja Leedus kolm aastat tagasi, omandades mõlemas riigis enamusosaluse kohalikes pankades. Sampo Pangal oli toona kliendibaasis ligi 20 000 klienti, Sampo Bankas alustas 80 ettevõtte teenindamisega ning jaepanganduse poole ülesehitusega.

Sampo Balti panganduse juhi Jukka Ohlsi sõnul on klientide kiire kasv mõlemas riigis Sampo strateegia järjepideva ja sihipärase elluviimise tulemus. 'Meie strateegia on keskendunud valdkondadele, milles Sampol on pikaajaline kogemus ning oskusteave. Strateegia keskmes on oskus luua lisaväärtust oma klientidele, kasvatades eraisikute vara ja suurendades ettevõtete väärtust,' ütles Ohls.

Hetkel kuum