• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  McDonaldŽsi novembri käive kasvas 6,4%

  USA kiirtoidukett McDonaldŽs teatas börsile, et vähemalt aasta aega tegutsenud söögikohtade käive kasvas novembris korralikult.

  Maailma suurima kiirtoidurestorani vähemalt aasta aega tegutsenud söögikohtade käive kasvas novembris võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 6,4%, vahendas Wallstreet-online.
  USAs kasvas vähemalt aasta aega tegutsenud söögikohtade käive 10,2%. USA järel tähtsuselt teisel turul Euroopas jäi kasv 1,9 protsendi peale, kuna seal on konkurents kiirtoidurestoranide osas karmim. See oli kolmas käibe kasv Euroopas nelja kuu jooksul. Aasia ja Vaikse ookeani regioonis kasvas enam kui aasta avatud kaupluste käive 6,4%.
  McDonald?s võitis analüütikute andmetel uuest menüüst, kus oli eriline rõhk kanalihal, samuti tõi turgutust monopoli mängu kampaania ning I?m Lovin? It reklaamikampaania.
  ?McDonald?s laiendab oma kliendibaasi,? ütles Loomis Saylesi analüütik Amy Kaser, kes esindab investeerimispanka, mis omab 1,3 miljonit McDonald?si aktsiat. Kaser märkis, et kiirtoidurestorani on hakanud rohkem tulema naised, kes toovad endaga kaasa ka lapsed.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Naftaturgu suunab 61aastase inseneri käsi
Naftaturg on keerulise 2021. aasta läbinud suuremate hüpeteta – otsekui suunaks kellegi käsi toornafta hinda rahulikult, kuid kindlalt ülesmäge. Selle käe omanik on 61aastane naftainsener ja kuningapoeg, Saudi Araabia energeetika­minister Abdulaziz bin Salman Al Saud.
Naftaturg on keerulise 2021. aasta läbinud suuremate hüpeteta – otsekui suunaks kellegi käsi toornafta hinda rahulikult, kuid kindlalt ülesmäge. Selle käe omanik on 61aastane naftainsener ja kuningapoeg, Saudi Araabia energeetika­minister Abdulaziz bin Salman Al Saud.
Heiki Einpaul: kõige kõvema kisaga pole alati kõige suurem probleem
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.
Energia kallinemisega toimetulemise võtmelahendus on säästlikumad ja alternatiivsed lahendused ning need, kes ainult virisevad ja abi nõuavad, jäävadki lõpuks hammasrataste vahele või õpivad efektiivsemalt taotlusi kirjutama, ütleb masinaehitusettevõtte Hekotek omanik Heiki Einpaul tööstusjuhtide küsitluse vastuses.
Endised kolleegid läksid Ukraina hanke pärast kaklema
Kaks Eesti ettevõtet vaidlevad tuntud Ukraina riigiettevõtte Antonov korraldatud hanke üle. Mõlemad süüdistavad teineteist ebaausas mängus.
Kaks Eesti ettevõtet vaidlevad tuntud Ukraina riigiettevõtte Antonov korraldatud hanke üle. Mõlemad süüdistavad teineteist ebaausas mängus.