Hennes & Mauritz edukas uutel turgudel

17. august 2004, 13:13

Uue H M kaupluse avamine igale 10. elanikule riikides nagu USA ja Kanada tõstis juulis Euroopa suurima rõivaketi käivet läinud aasta juuliga võrreldes 14%.

Käibe kasvu taga oli peamiselt kaupluste arvu 11% kasv USAs ja Kanadas, vahendab majandusleht Börsen. Lisaks USA-le on H M edenenud Poola ja T?ehhi turul, tuleval aastal laieneb kett ka Iirimaale. Siis on H M esindatud 21 riigis.

19. augustil avab kett oma arvult 1000. kaupluse. See tuleb Rootsi, kus kauplusi on siis kokku 124.

H M on neljas kaalukaim aktsia OMX indeksis turuväärtusega 160 miljardit Rootsi krooni. Aasta algusest on aktsia väärtus kasvanud enam kui 13%. Ka Stockholmi börsil on aktsia täna tõusnud, ehkki käibe kasv jäi analüütikute oodatud 15%st veidi väiksemaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing