• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Metamorfoos Draamateatris, 86. hooaeg avaneb kinoteatrina

  Teatris hakataksegi näitama tõelist kino ehk tulevane uuslavastuste rida on üles võetud tselluloidlindile coming- soon-võtmes ning juugendmaja atmosfäär on totaalselt muutunud - sellest on saanud filmiplakatite ja punase vaibaga kinoteater! Kõik võivad uudistama tulla!
  Kes tulevad, neil on võimalus osta soodushinnaga kõiki müügil olevaid pileteid ning avada koos kunstnike ja näitlejate-fotograafidega näitusi. Nimelt on seina riputatud kahe draamalase fotod - Taavi Teplenkov esineb oma väljapanekuga teatri keldrikorruse baaris ja garderoobiruumides ning Harriet Toompere päris uues kohas, uue maalisaali ees paekiviseinal. Fuajee ja teise korruse puhveti on enda alla võtnud Andres Toltsi 55. sünnipäeva näitus "9 maali". See on esimene Draamateatri ja Kunstnike Liidu ühisprojekti "Teatrigalerii" väljapanek. Kokku on lepitud kunstnike isikunäituste korraldamises, mis haakuvad aastaringselt esietenduste teemadega. Õhtul on kavas anda topeltpauk. Teater avab oma uue saali - maalisaali Andrus Kivirähki kirjutatud ja lavastatud tükiga "Aabitsa kukk", milles ainuosa Tõnu Ojal. Kell kaheksa õhtul esietendub Tiit Ojasoo tänapäevane Shakespeare'i tõlgendus "Julia", mis raputab sisuliselt, kuid rokib ka vormiliselt, sest lavastust saadab otse ansambel Leningrad - võru murdes esinev punk-, rokk-, polkastiili segav bänd. Uus hooaeg tõotab teatrigurmaanidele aga veelgi palju maitsvat! Järgmisena tuleb lavale Edward Albee viimane, seni kõige julgem ja provokatiivsem näidend pärast "Kes kardab Virginia Woolfi?" ehk üks hoopis teistmoodi armastuslugu "Kits". Selles esitab Ain Prosa "puhta hingega" peategelase abil küsimusi tolerantsuse ja armastusega seotud ühiskondlike tabude kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Elektri hind lööb gongi: ongi aeg!
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Inimene hakkab ikka tegutsema siis, kui viimane häda käes ja surm silme ees. Ent miks oodata selg-vastu-seina-hetke, kui antakse juba ilmseid märguandeid, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: Föderaalreserv turge ei kõigutanud Indeksid kallinesid 1%
Kolm suurimat aktsiaindeksit kallinesid kolmapäeval USAs enam kui 1protsendi võrra ning investorite hinnangul oli Föderaalreservi tänane otsus pigem oodatav, vahendab Reuters.
Kolm suurimat aktsiaindeksit kallinesid kolmapäeval USAs enam kui 1protsendi võrra ning investorite hinnangul oli Föderaalreservi tänane otsus pigem oodatav, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: mida teeb meile tulevane suur palgakasv?
Neljapäeval teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu palgakasvust. Eesti Panga president ennustas Äriplaan 2022 konverentsil, et lähiaastatel võib ees oodata 14protsendiline palgakasv. Mida see meie majandusega teeb? Mida peaks selle teadmise osas tegema kohe-kohe riigieelarve paika saav valitsus? Küsime Eesti panga asepresidendilt Ülo Kaasikult.
Neljapäeval teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu palgakasvust. Eesti Panga president ennustas Äriplaan 2022 konverentsil, et lähiaastatel võib ees oodata 14protsendiline palgakasv. Mida see meie majandusega teeb? Mida peaks selle teadmise osas tegema kohe-kohe riigieelarve paika saav valitsus? Küsime Eesti panga asepresidendilt Ülo Kaasikult.
Äripäeva veebi täidavad täna tippettevõtjate järgmise aasta äriplaanid
Täna toimub majanduskonverents Äriplaan 2022, kus Eesti tippettevõtjad avaldavad oma uue aasta äriplaani ning jagavad nõu, kuidas ettearvamatus majandusolukorras tugev püsida.
Täna toimub majanduskonverents Äriplaan 2022, kus Eesti tippettevõtjad avaldavad oma uue aasta äriplaani ning jagavad nõu, kuidas ettearvamatus majandusolukorras tugev püsida.