• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rootsi investeerimisfondid on valmis Putini Jukose põhjalaskmise pärast kohtusse kaebama

  Rootsi investeerimisfondid plaanivad Vene valitsuse koos president Vladimir Putiniga Jukose põhjalaskmise pärast rahvusvahelisse kohtusse kaevata.

  Vene uudisteagentuur Interfax teatas eile, et Rootsi investorid võivad kohtusse kaevata Vene valitsuse naftakompanii Jukose afääri pärast, seisis Vene investeerimispanga Alfa Bank hommikuses turuülevaates.
  Agentuur tsiteeris kirja, mille oli kirjutanud endine Rootsi suursaadik Sven Hirdman. Kiri oli adresseeritud Vene majandusarengu ja kaubanduse ministrile German Grefile. Gref möönis, et Jukose vähemusaktsionärid on valmis kohtusse minema.
  Hagi on suunatud selle vastu, kuidas Vene valitsus on seni käsitlenud Jukose juhtumit.
  Kirjas seisis, et Vene kohtutäiturid on teinud kompaniil praktiliselt võimatuks tagasi maksta välja nõutud makse. Kirjas avaldati sügavat muret Venemaa juriidilise süsteemi objektiivsuse üle.
  Viimasel ajal on paljud rahvusvahelised vaatlejad tundnud muret Jukose juhtumi pärast. Rootsi investorid on esimesed, kes on valmis ette võtma kohtutee Vene valitsuse vastu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.