Läti Parex Banka käis kohtumas Taiwani investoritega

Läti Parex Banka käis Taiwani suurematele investeerimispankadele tutvustamas investeerimisvõimalusi kiiresti arenevas Balti regioonis, teatas Läti pank.

Taiwani visiidi peamine eesmärk oli tutvustada maailma ühe kiiremini kasvava regiooni potentsiaalsetele investoritele ka investeerimisvõimalusi kiiresti kasvavates Balti riikides. Reis on panga teatel juba osutunud edukaks ning äratanud Aasia pankurites huvi Balti riikidesse investeerimise vastu.

Parex Banka asepresidendi Gene Zolotarevi sõnul on Parex Banka ainuke institutsioon Balti riikidest, mis on aktiivselt arendanud suhteid Kaug-Idaga. Lisaks on pank juba mitmeid aastaid arendanud koostööd Hiina ja Jaapani pankadega. Parex Bankal on ka avatud esindus Tokyos.

Parex Banka delegatsioon kohtus Taiwanis Aasia juhtivate pankade esindajatega. Nendeks pankadeks olid Chinatrust Commercial Bank, The Bank of Taiwan, Cathay United Bank, Cathay Pacific Venture Capital, Taiwan Cooperative Bank, First Commercial Bank, Export Import Bank of the Republic of China, Hsinchu International Bank, Fu Hwa Financial Holdings, International Commercial Bank of China, Shanghai Commercial and Savings Bank, Chang Hwa Commercial Bank, Bank of Overseas Chinese, Farmers Bank of China, Land Bank of Taiwan, Taiwan Business Bank, Bank SinoPac, International Bank of Taipei, E. Sun Commercial Bank, Union Bank of Taiwan, Union Securities Investment Trust, Hua Nan Commercial Bank, Taipei Fubon Commercial Bank, Fubon Asset Management ja Chinfon Commercial Bank.

Hetkel kuum