• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ÄP 5 aastat tagasi: 35% elanikkonnast kasutab internetti

  Äripäev kirjutas viis aastat tagasi, et 2000. aasta septembris kuulus internetikasutajate hulka 35% Eesti 15?74-aastastest elanikest. Nii selgus ASi Emor e-seire uuringust.
  Teise kvartali keskmise 28%-ga võrreldes näitab see taas olulist tõusu. Emori suunajuhi Ülle Pärnoja sõnul on tulemus ootuspärane. Ta seostab suurt hüpet kooliaasta alguse ja suvepuhkuste lõppemisega. Uued internetikasutajad tulid põhiliselt just õpilaste seast. Internetikasutajateks loetakse inimesi, kes on viimase kuue kuu jooksul saatnud e-kirju või kasutanud muid interneti võimalusi.
  Hetkeseis: Tänavuse septembri seisuga kasutab Eesti 15-74-aastastest elanikest Emori andmetel internetti juba 55% ehk ligi 575 000 inimest. Iga neljas 15-74-aastane Eesti elanik kasutab internetti iga päev. Kõige rohkem on kasutajaid lisandunud 20-29 ja 40-49-aastaste, madalama sissetulekuga ja suuremate linnade elanike seast. Kõige populaarsem veebileht on Neti, mida külastab iga päev keskmiselt 41% internetikasutajatest. Järgnevad Delfi ja Google.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.