• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Helmese partner ostis eile Jaan Pillesaarelt väikeosaluse 560 000 krooni eest

  Eesti väärtpaberite keskregistri andmeil tehti eile tehing, mille käigus maksti 3323 Helmese aktsia eest 560 194 krooni.
  Belgias komandeeringul viibiv Teet Saluvere kinnitas, et on ostnud Jaan Pillesaarelt umbes 5protsendise osaluse.
  ?Helmese osaluse omamine on nagu iga investeering mingisse ettevõttesse, mille edukasse tulevikku investor usub,? kirjutas Saluvere elektronkirjas. ?Kui ma Helmese heaks töötan, siis ma usun, et Helmesel läheb hästi, ja ehk on viie protsendi aktsiate hind 5?10 aasta pärast natuke kõrgem kui täna ning õnnestub leida keegi, kes neid osta tahab.?
  Septembri lõpus müüs Jaan Pillesaar 2,5protsendise osaluse Helmesest suurklientidega tegelevale Andres Kukele.
  Pillesaare sõnul on Helmeses veel potentsiaalseid töötajaid, kes võiksid osalust omada, kuid teistega pole ta veel konkreetseid lepinguid sõlminud.
  Helmese asutaja Jaan Pille­saar ostis eelmise aasta lõpus tagasi kolmandiku Helmesest, mille ta viis aastat tagasi müüs 34 miljoni krooni eest investeerimisfondile BRF. Pärast taas Helmese ainuomanikuks saamist kinnitas Pillesaar ajakirjanduses, et müüb vähemusosaluse omakorda Helmese kauaaegsetele töötajatele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.