Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Käekottide assortii

  Kui käekott asjade mahutamise ettekäändel nagunii meiega kaasa reisib, siis olgu ta vähemalt imekaunis!
  Sel sügisel on niisugune nähtus nagu häbelikult igav, vormitu ja mõttetust materjalist kandekott asi, mida mood isegi mitte ei mäleta. Kaunis kandekott võib päästa kogu riietuse andes sellele just parasjagu särtsu ja isikupära. Ajast ja arust on arvamus, justkui sobiks ilu ainult ööelu juurde. Risti vastupidi! Ekstravagantne käekott on üsna ainus edevuse asi, millega päeval patseerides pole peaaegu mingit ohtu stiilituna mõjuda.
  Mille poole mood siis soovitab oma kaunid käekesed sirutada?
  Vaadake endale midagi värvikat käevangu! Õieti on see kõige kehtivam moesoovitus üldse. Kui värvijulgus on olemas, on peamine juba käes. Värvide kasuks räägib tänapäevane hoiak stilistikas, mis lahkelt lubab kanda koos eritooni kingi ja kotte ja ilmestada kui tahes tagasihoidlikku riietust kirkama käekotiga.
  Daamilik luksus ja eksootika käivad alati käsikäes. Nii pole mingi ime, et usside, krokodillide, jaanalindude ja muud pisut salapäraste loomade nahad on väga ihaldusväärsed. Mõjub kandes nagu üliveetlev kapriis.
  Säramine on üks moe võtmesõnadest ja loomulikult kehtib see eeskätt aksessuaaride kohta. Sillerdused ja metalliläiked on häbematult ilusad ja tõeliselt tujutõstvad. Milleks loobuda ilusolemisest, kui selleks on ometi võimalus?
  Sügisel on fookuses isikupära. Vali juba ehitud kott või ehi see omal käel ära just nii, nagu sulle meeldib. Fantaasiale piire ei seata, kotti sobib imehästi kaunistama ka pross, kaelakee või siidsall, mis ka mujal rakendust leiab.
  Liialdamata võib väita ? talv on täielikult õide puhkenud! Tundub, et lilled on külma eest välipeenardelt lihtsalt soojadesse siseruumidesse pagenud ja õitsevad võrgutavalt nii jakkidel, kui aksessuaaridel. Lilledega käekotid on kahtlemata ühed imenaiselikud moeasjad.
  Kui nööbid rõivastel rokivad, kolivad nad enam-vähem kindlasti ka käekottidele ja kinganinadele. Märksõnaks võiks olla silmapaistvus. Kui juba nööpidega mängida, olgu seda ilu ka kaugele näha.
  Karvane kott on üks selle sügise lemmikuid. Elegantsest poninahast või metsikust karusnahast ese, mis on korraga nii ?iki lisandi kui ka kaisulooma eest.
  Autor: Kristina Herodes
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Analüüs: sügis tööstuses võib kujuneda suheliselt ebameeldivaks
Sügis oma väljakutsetega ettevõtetele on ees – suured saavad hakkama, väikestel nii lihtsalt ei lähe, kirjutab KPMG auditi osakonna projektijuht Ilja Fenenko Äripäeva Infopanga masina- ja metallitööstuse konkurentsiraportile antud kommentaaris.
Sügis oma väljakutsetega ettevõtetele on ees – suured saavad hakkama, väikestel nii lihtsalt ei lähe, kirjutab KPMG auditi osakonna projektijuht Ilja Fenenko Äripäeva Infopanga masina- ja metallitööstuse konkurentsiraportile antud kommentaaris.
Nvidia pettumuse valmistanud prognoos pani aktsia kiiresti kukkuma
Nvidia teise kvartali käibeprognoos jäi ootustele miljardi dollariga alla, mis valmistas investoritele negatiivse üllatuse. See on järjekordne tõend selle kohta, et nõudlus elektroonika osade järele on pärast kaks aastat kestnud buumi jahenemas.
Nvidia teise kvartali käibeprognoos jäi ootustele miljardi dollariga alla, mis valmistas investoritele negatiivse üllatuse. See on järjekordne tõend selle kohta, et nõudlus elektroonika osade järele on pärast kaks aastat kestnud buumi jahenemas.
Reaalajas börsiinfo
Raadiohitid: ostuidee karuturul ja tippjuhtimise vähem nähtav pool
Äripäeva raadio kuulajatele pakkus sel nädalal enim huvi aktsiaturgudel toimuv, karuturu taustal esile kerkinud ostuidee ja usutlus tippjuhi Tarmo Noopiga.
Äripäeva raadio kuulajatele pakkus sel nädalal enim huvi aktsiaturgudel toimuv, karuturu taustal esile kerkinud ostuidee ja usutlus tippjuhi Tarmo Noopiga.
Leedu vedajad hädas riiulifirmadest tööjõuvahendajatega
Leedus registreeritud riiulifirmad palkavad aina enam tööle veokijuhte kolmandate riikidest, kellele antakse Leedu elamis- ja tööluba, kuid tegelikult hakkavad nad tööle hoopis Saksamaa ja Belgia firmades. Selline skeem ajab Leedu veokijuhtide kvoodi kiiresti lõhki ja riigi enda ettevõtjad jäävad roolikeerajateta.
Leedus registreeritud riiulifirmad palkavad aina enam tööle veokijuhte kolmandate riikidest, kellele antakse Leedu elamis- ja tööluba, kuid tegelikult hakkavad nad tööle hoopis Saksamaa ja Belgia firmades. Selline skeem ajab Leedu veokijuhtide kvoodi kiiresti lõhki ja riigi enda ettevõtjad jäävad roolikeerajateta.
Ameerika energiafirmad ei hooli Joe Bideni üleskutsest – tootmine jätkub vanamoodi
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden kutsus riigi energiafirmasid suurendama tootmist, et suruda kerkivaid kütusehindu alla. Ettevõtteid see ei kõiguta, vahendab Financial Times.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden kutsus riigi energiafirmasid suurendama tootmist, et suruda kerkivaid kütusehindu alla. Ettevõtteid see ei kõiguta, vahendab Financial Times.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.