• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kinnisvarafond Niam Fund sisenes Balti turule

  Põhja-Euroopa suurim kinnisvarafond Niam Fund III teeb oma esimese investeeringu Balti regioonis Lätis.

  Niam III Holding SIA kaudu omandas Niam Fund Riias Rimi peakontori-kesklao. Tegemist on Läti selle aasta suurima investeeringuga.
  Lähiaastatel planeerib Niam Fund III Balti riikidesse rohkem kui 200 miljoni euro eest kinnisvarainvesteeringuid.
  Niam`il on sõlmitud leping Läti Rimiga (omandatud Balti Rimi poolt, ICA ja Kesko Food ühisettevõte) hiljuti väljaehitatud logistikakeskuse üle võtmiseks. Kinnisvara hõlmab 36 000 m2 ladusid ja kontoriruume ning on praegu suurim logistikakeskus Riia lähiümbruses. Samaaegselt ostulepinguga sõlmiti Läti Rimiga ka 12-aastane rendileping kogu kompleksile.
  ?Oleme aastaid kogunud teadmisi selle turu kohta ning vaatleme Lätit nagu ka teisi Balti riike osana oma koduturust. Lähiaastatel planeerime teha Balti regiooni rohkem kui 200 miljoni euro eest kinnisvarainvesteeringuid, kas siis üksi või koos teiste partneritega?, ütles Niam`i tegevjuht Per Johannesson.
  Niam Fund III on üks Põhja-Euroopa suurimaid kinnisvarafonde. Fondi maht ulatub 321 miljoni euroni ja selle investeerimisvõime on ligi 1,8 miljardit eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rahvuslik projekt: päästame keskealised põdurate liigast
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
Euroopa aktsiaturud on novembri langusest taastumas
Euroopa aktsiaturgudel on täna ostuhuvi ning aktsiahinnad on novembri langusest taastumas. Jätkuvalt ollakse mures aga koroonaviiruse omikronitüve pärast.
Euroopa aktsiaturgudel on täna ostuhuvi ning aktsiahinnad on novembri langusest taastumas. Jätkuvalt ollakse mures aga koroonaviiruse omikronitüve pärast.
Energeetika ja puidutööstus vedasid tööstustoodangu kasvu
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.