Tallink muutis tütarettevõtte nõukogu kosseisu

25. jaanuar 2006, 11:52

AS Tallink Grupp nimetas täna Väino Konga Tallink Sverige nõukogu liikmeks, teatas firma börsile.

Väino Konga on töötanud alates 1999 aastast Tallink Sverige AB tegevjuhina. 'Väino on olnud tänu tema pühendumisele ning tugevale tööle Rootsis Tallinki kasvu ning edu võtmefiguuriks. Meie sooviks on kasutada Väino teadmisi ning kogemusi edaspidi strateegiliste otsuste tegemisel avamaks uusi laevaliine ja kasvatamaks oma turuosa ja kaubamärki Rootsis,' kommenteeris Tallinki juht Enn Pant.

Tallink Sverige tegevdirektoriks nimetati alates 25.01.2006 Kadri Land. Kadri Land on varem töötanud Radio Sweden International toimetaja ja produtsendina. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli füüsika eriala, abielus ning kahe lapse ema.
'Me usume, et Tallink Sverige AB uus, noor juhtkond eesotsas Kadri Landi ja tema asetäitja Tapani Kauhaneniga suudavad lahendada edukalt firma ees seisvad uued väljakutsed, sealhulgas teise uue reisilaeva tulek Tallinn - Stockholm liinile selle aasta kevadel ning eeldatava Riia - Stockholmi laevaliini käivitamine,' ütles Enn Pant.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing