Pärnus on kuu lõpul kodumess

ÄP 03. märts 2006, 00:00

Eesti Expo korraldab 24. märtsil kevadmessi "Pärnu Kodu 2006".

Messil saavad külastajad professionaalset ja kasulikku nõu enda kodu sisustamiseks. Saab uusi ja värskeid ideid ning tutvuda erinevate firmade toodetega. Möödunud aastal osales Pärnu Kodu messil 85 eksponenti, külastajaid käis kokku 14 500.

Möödunud aasta osaleja Akko Wood juhatuse esimehe Jaak Kõrtsi sõnul jäid nad messiga rahule ja kavatsevad kindlasti ka tänavu osaleda. Münt Mööblisalongi juhataja Ülle Puparti sõnul oli mess Eesti mõistes suur ja hästi reklaamitud üritus. "Meil läks tunduvalt paremini, kui loota võisime," lisas ta.

Messil on väljas: kodumööbel, sanitaartehnika, valgustid ja valguslahendused, siseviimistlusmaterjalid, aiad ja piirded, väravad, turvasüsteemid, -seadmed, lukud ja lukusüsteemid, kliimaseadmed, küttesüsteemid, katlad, ahjud ja kaminad, kodutekstiil, vaibad ja põrandakatted, peeglid, peegeluksed, lükanduksed, koristus- ja puhastusseadmed ja -vahendid, kodu ehitamise ja sisustamisega seotud finantstooted, kindlustus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing