Geopost omandas Hispaanias SEUR Granollersi frantsiisi

13. september 2006, 10:27

Kuller- ja ekspressettevõte GeoPost omandas Hispaanias SEUR Granollersi frantsiisi, teatas ettevõte.

Tehing sai teoks läbi ühisfirma SEUR GeoPost (60% ettevõttest kuulub GeoPostile, 40% SEUR SA-le), mille 12 kuu käive moodustab enam kui 230 miljonit eurot (üle 3,6 miljardi krooni). Pärast Baix de Llobregat" ja Gerona frantsiiside omandamist aasta esimesel poolel kuulub SEUR GeoPosti alla Hispaanias seitse frantsiisi – Madriid, Bilbao, Zaragoza, Soria, Gerona, Baix de Llobregat ja alates tänasest Granollers.

Granollersi frantsiisis, mis asub kõrge tööstuspotentsiaaliga piirkonnas Barcelona lähistel, töötab umbes 100 inimest ning aastane käive moodustab ligi 20 miljonit eurot ehk 313 miljonit krooni. Seetõttu on Kataloonia provints GeoPost grupile Hispaanias üheks tähtsaimaks piirkonnaks.

GeoPost on maailma juhtivaid posti- ja kullerteenuse pakkujaid, mis tegutseb rohkem kui 30 riigis kaubamärkide DPD, Chronopost, Parceline, Masterlink ja Bizpak all. GeoPost on Euroopas suuruselt kolmas kuller- ja ekspressteenuse pakkuja, mille kogukäive ulatus 2005. aastal 2,5 miljardi euroni. GeoPost kuulub Prantsuse riikliku postifirma Groupe La Poste’ile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing