Gea Velthut-Sokka • 22. september 2006 kell 11:36

Velthut-Sokka: 5000 kroonist kerge loobuda

Kevadiste Riigikogu valimiste kampaania on täies hoos ning sellist vastandmumispoliitikat uues Eesti Vabariigis küll ei mäleta. On KeRa ja on ülejäänud.

Vastandumine on viinud juba nõnda kaugele, et täna keeldus Isamaa ja Res Publica Liit vastu võtmast annetust kommitööstur Oliver Kruudalt, viidates Kruuda seotusele Keskerakonnaga ning tehingutele Keila-Joa majadega, kohukeseskandaalile ning vana kommivabriku hoone rentimisele politseiametile.

Sümboolne akt ja loomulikult on igal erakonnal õigus oma toetajaid valida, kuid paha maigu paneb asjale juurde tõsiasi, et parteide liit kiirustas endale uhkelt rusikatega rinnale tagudes kohe vastavat pressiteadet välja saatama – vaadake, mis me tegime, kui aatelised me oleme ja kuidas kahtlastelt persoonidelt raha vastu ei võta!

Muidugi, 5000 krooni on ju kerge tagasi lükata. Aga kui Kruuda oleks 500 000 andnud? Miks ma küll ei usu, et siis säärase sisuga e-kiri oleks ajakirjanike meilipostkasti potsatanud.

Gea Velthut-Sokka

Äripäeva uudistetoimetaja

Hetkel kuum